招生
招聘
现在位置:首页 > 其他 > 通知公告 > 学术报告
学术报告(9月11日上午)
2017-09-07 | 作者: | 来源: | 【小  大】【打印】【关闭】

题目:Publishing in Nature Journals

报告人:Patrick Goymer (Nature Ecology & Evolution主编)

时间:2017年9月11日上午9:30

地点:教场东路园区二楼会议室(237)

报告人简介:

2005年:Nature Reviews Genetics和Nature Reviews Cancer编辑助理

2008年-2016年:Nature高级编辑,负责生态和进化方向

2016年至今:Nature Ecology & Evolution主编

Patrick joined the company in 2005 as an Assistant Editor at Nature Reviews Genetics and Nature Reviews Cancer. In 2008 he moved to Nature, where he served as Senior Editor covering ecology and evolution, before becoming Chief Editor of Nature Ecology & Evolution in 2016. He has handled primary manuscripts and review articles across the entire breadth of ecology and evolution, as well as advising and writing for other sections of Nature. Patrick completed his DPhil in experimental evolution in Paul Rainey’s lab at the University of Oxford, and did his postdoctoral work on evolutionary and ecological genetics in Linda Partridge’s lab at University College London in association with Charles Godfray’s lab at Imperial College London.